MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland Vereniging trekt naar Maassluis op 25 april 2022

12 april 2022. Het Midden-Delfland is ook voor veel Maassluizers hun ‘achtertuin’ en ‘groene long’. Waar ze kunnen wandelen, fietsen, skaten en varen, kortom genieten van rust, ruimte en weidsheid. Wat speelt zich allemaal af op de grens tussen stad en platteland? Vandaar dat de Midden-Delfland Vereniging op maandag 25 april een thema-avond houdt in Theater Koningshof,  Uiverlaan 20. Iedereen, lid of geen lid, is welkom. De toegang is gratis.

Thema-avond Maassluis van de Midden-Delfland Vereniging - 25 april 2022

Karssen

Voorzitter en oud-burgemeester van Maassluis Koos Karssen trapt deze stadsbijeenkomst af en vertelt over doel en activiteiten van de vereniging. Daarna deelt rasverteller Michel Kuijpers van de Vogelwerkgroep Midden-Delfland graag zijn verhalen én mooiste foto’s. Volop informatiemateriaal, zoals (gratis) fietsboekjes, vaar- en wandelroutes, ligt verder klaar.

Praktische informatie

Voor de organisatie is het fijn om te weten op hoeveel mensen kan worden gerekend. Laat het svp even dat u komt en stuur een mail via secretariaat@middendelflandvereniging. Of bel 06-42105407 (het secretariaat is bereikbaar op maandag en woensdag).
Meer weten? Kijk dan op www.middendelflandvereniging.nl.

Bron: Persbericht Midden-Delfland Vereniging 12 april 2022.

14 april 2022