MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Indonesisch diner met Wieteke van Dort, Singelhof Maasland, 12 en 13 oktober

30 september 2022. Woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2022 om 17.30 uur vinden er bijzondere themadiners plaats in de Singelhof in Maasland. Puur en Heerlijk, de maaltijdservice voor Midden-Delfland, Westland en Maassluis presenteert een heerlijk Indonesisch diner wat extra smakelijk wordt gemaakt met een afwisselend, sfeervol optreden van Wieteke van Dort. Het diner is een initiatief in het kader van de Ode aan Midden-Delfland.

De Themadiners in de Singelhof zijn maandelijks een groot succes. De woensdagavond, was dan ook direct volgeboekt. Daarom is er op donderdag een extra diner en optreden. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

Wieteke van Dort, foto Joris Jan Bos
Wieteke van Dort. Foto Joris Jan Bos.

Tante Lien, foto John van Hese
Tante Lien. foto John van Hese.

Wieteke van Dort

Onder het motto “Van Ajoen Ajoen tot daar bij die molen” zingt Wieteke in het eerste deel liedjes uit de bundel “Kun je nog zingen, zing dan mee”. Kinderliedjes uit vervlogen tijden als “Klein vogelijn op groene tak” en “Zonnetje gaat van ons scheiden” maar ook enkele Engelse evergreens zoals “We”ll meet again. from the time you say goodbye” passeren de revue. En natuurlijk kunnen een groot aantal liedjes door het publiek worden meegezongen.

Na een volgend smakelijk gerecht verschijnt Wieteke als Tante Lien. Zij brengt oude en nieuwe Indische liedjes zoals “Arm Den Haag” en “Sarina “ afgewisseld met vrolijke conferences.

Deze avonden zijn een initiatief van Arti Delflandiae in het kader van de “Ode aan Midden-Delfland” en zijn mogelijk gemaakt door de samenwerking met de Stichting Welzijn Midden Delfland en maaltijdservice Puur en Heerlijk.

Reserveren

Locatie: Singelhof, Hofsingel 28, 3155 AL Maasland.
De toegangsprijs voor diner en optreden bedraagt slechts € 22,50.
Voor donderdagavond 13 oktober is reserveren is nog mogelijk bij Puur en Heerlijk, telefoon 06 – 27 21 97 97.

Bron: Persbericht Arti Delflandiae en Ode aan Midden-Delfland 30 september 2022.

02 oktober 2022